Sandra Schey

A-therapeut

Mijn naam is Sandra Schey, ik ben 49 jaar, al ruim 25 jaar werkzaam als verpleegkundige op een orthopedische afdeling.

Lang ben ik op zoek geweest naar iets wat ik naast mijn werk zou kunnen doen om mensen en dieren te helpen. Door Whiplash klachten van mijzelf kwam ik aanraking met Touch of Matrix. Dit heeft me zo goed geholpen dat ik er achter kwam dat ik dit ook graag zou willen leren. In 2011 ben ik begonnen met Touch of matrix 1, uiteindelijk in september 2012 als Therapeut A  de opleiding afgerond. Ik heb geleerd om de energie in en om ons heen te beïnvloeden /resetten en ballast te verwijderen. Hierdoor komt er meer bewustzijn en kom je meer in je kracht te staan, dichter bij wie je werkelijk bent.

Ik behandel vanaf die tijd mensen  en dieren met een verscheidenheid aan klachten waarin er hele mooie resultaten zijn geboekt. Ook baby’s , kinderen en honden staan erg open voor deze manier van behandelen. De medische kennis die ik als verpleegkundige opgedaan heb implementeer ik in de behandelingen.

Wil je weten of ik de juiste persoon ben om je een Touch of Matrix behandeling te geven, bel dan 06-47773264 om zo in een vrijblijvend persoonlijk gesprek informatie uit te wisselen en zo de keuze te maken of ik wat voor je kan betekenen of niet.

Wie weet tot ziens.

Over Sandra Schey

Organisatie MeDiB
Adres Kamille 33
7491 LG, Delden
overijssel, NL
Contact 06-47773264
medib@hotmail.nl

Kaart