Groepskracht heeft ook een Facebookpagina - klik hier om deze pagina te bekijken en je aan te sluiten. 

Groepskracht

Groepskracht powered by Touch of Matrix is ontstaan vanuit de wens en behoefte om meer mensen te kunnen helpen bij het vergroten van het bewustzijn. Uit ervaring is gebleken dat een groep deelnemers een groot en krachtig veld creëert dat er voor zorgt dat er snel en diepgaand gewerkt kan worden. Anders gezegd: door gebruik te maken van de bundeling van de individuele kracht en collectiviteit van de groep, ontstaat een groot en krachtig energieniveau. Met een paar grondbeginselen van de methodiek TOM zorgen we er voor dat iedereen bij kan dragen aan de verbondenheid die nodig is. Oplossen en helpen in één. We creëren een veilige, krachtige en liefdevolle omgeving, een veld van informatie. Intentie is daarbij belangrijk, intuïtie versus ratio. Het is de kracht die verandering in gang zet. De basisgedachte is: wat individueel gebeurt, gebeurt ook bij u, het collectief resoneert in u.
Vanzelfsprekend zijn veiligheid en privacy gewaarborgd en bent u altijd in vertrouwde handen want ieder Groepskracht evenement wordt verzorgd door twee ervaren Touch of Matrix therapeuten.

Voor wie is Touch of Matrix Groepskracht geschikt? Voor iedereen die zich geblokkeerd voelt door angst, pijn, ziekte, stress of trauma en zich bewust is van de kracht van het collectief. Door te luisteren naar de innerlijke wijsheid ontstaat ruimte om doeltreffend aan de slag te gaan met blokkades. Dat is overigens niet op één niveau, maar op alle niveaus, zoals fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Touch of Matrix gaat snel tot de kern van het probleem.

Door wie wordt Groepskracht gegeven? Deze vorm van werken met Touch of Matrix is door Günther overgedragen aan speciaal hiervoor opgeleide therapeuten. Op dit moment zijn dat er acht. Namelijk Monique Hersbach, Janka van der Lande, Pomme Termond, Chantal Uphoff, Janny Jansen, Astrid Vester, Joyce Pieper en Sjoukje Koetje.

Hoe ziet deze dag eruit? In principe staat tijdens Groepskracht, dat plaatsvindt in groepen van maximaal 12 deelnemers, niet één bepaald thema centraal, maar we laten gebeuren wat er gebeuren mag. Alle deelnemers arriveren uiterlijk 9.45 uur en we maken informeel kennis met elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee. Tevens handelen we de administratieve zaken af. Om 10:00 uur starten we met Groepskracht. We maken verbinding met elkaar, u krijgt wat technieken aangereikt om zelf bij te dragen aan de processen en na de inleiding zal het eerste thema zich aandienen. De intentie zal richting geven aan de thema’s die zich manifesteren. Het thema van de ene deelnemer is, zo zal blijken, verbonden met dat van andere deelnemers. Op deze manier kunnen er bij alle deelnemers op zeer subtiele en zachte wijze blokkades verwijderd worden; heling door bewustwording. Wie werkt aan zijn of haar thema, blokkades loslaat, heelt als het ware ook het collectief.
Om 13.00 uur zullen we een gezonde, vegetarische lunch nuttigen en vanaf 14.00 uur volgen we opnieuw het proces.

Praktische zaken. Deze dag kost 160 euro incl. btw en inclusief vegetarische lunch. U tekent een Informed Consent (hierin is o.a. opgenomen dat u weloverwogen en goed geinformeerd deel neemt). 
Aanmelden kan door middel van een email aan de organiserende therapeuten zoals aangegeven in de agenda. Geef in de email uw naam, uw telefoonnummer en de datum waarop u wenst deel te nemen aan. 

VOOR DATA KLIK HIER

Alle Groepskracht therapeuten hebben een eigen praktijk en kennen hun verantwoordelijkheid met betrekking tot verzekeringen, Wkkgz, praktijkcodes en ethische codes. Mede daarom is het ondertekenen van het informed consent verplicht.

Klik hier om de pagina te openen met data en locaties Groepskracht powered by Touch of Matrix
 

Lees hieronder de recensies:

Wat een prachtige ervaring de Touch of Matrix groepskracht! 
Mooi aan deze dag en deze manier van werken, is dat je in gezamenlijkheid werkt aan je individuele vraag. Het is wonderlijk hoe snel je als groep een veilige basis creëert en een veld van waaruit alles in beweging kan komen. De bewuste en onbewuste vragen vinden elkaar als vanzelf in het proces. Ze versterken elkaar en maken plaats voor nieuwe mooie bewegingen. Ik vond het een super mooie dag!  We hebben als groep elkaar ondersteund en veel opgeruimd. Ik ging met een blij en licht gevoel naar huis. Fijne begeleiding en een absolute aanrader voor iedereen!  Hélène

“Enkele jaren geleden maakte ik een TRAUMATISCHE gebeurtenis mee. Sinds die tijd is het alsof ik nooit meer kan ontspannen, me nergens meer veilig voel. Angst overheerst mijn leven en beperkt me op alle gebieden. Daardoor voel ik me ongelukkig en ligt een depressie op de loer. Zover wilde ik het niet laten komen. 
Nadat ik vanalles geprobeerd heb, kwam ik (bij toeval?) Touch of Matrix tegen. Baat het niet, schaadt het niet, dacht ik. En zo gezegd, zo gedaan, heb ik me aangemeld voor de Groepskracht dag. 
Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar ik was bereid om uit mijn comfortzone te stappen en eens iets anders te doen dan ik tot nu toe had gedaan. Ik ben zwaar onder de indruk!!! Ik voelde me eigenlijk al heel snel veilig en geborgen in de groep. Veilig om mijn verhaal te delen (hoewel dat niet eens hoefde) en om me over te geven aan de wijsheid van mijn lichaam. 
Er kwam veel verdriet en boosheid los. Eigenlijk was ik daar bang voor. Bang dat als de beerput open zou gaan, ik het niet meer zou kunnen stoppen. Maar door de aanwezigheid van de therapeuten en het vertrouwen dat zij in mij en mijn lichaam hadden, kon ik het toelaten. 
Ik begon heel erg te trillen, mijn lichaam begon te bewegen. Maar dat hoorde zo begreep ik. Na een tijdje werd het rustig en werd het helemaal stil in mij. Daarna werd het steeds lichter en toen ik mijn ogen weer open kon doen was het alsof ik de wereld door nieuwe ogen bekeek. Alsof ik letterlijk een andere bril had opgezet of opnieuw geboren werd. 
Nu voel ik alleen maar heel veel opluchting, vrede en ontspanning…en kijk ik met vertrouwen naar de toekomst!”

“Eigenlijk hoefde het leven niet meer zo voor mij. Ik zat letterlijk en figuurlijk vast – REUMA! 
Verdriet, angst, depressie…en niks in mijn leven dat eens makkelijk ging. Groepskracht heeft mijn ogen geopend en me handvaten gegeven om op een andere manier naar mezelf en het leven te kijken.  
Door de processen is er zoveel meer ruimte in mezelf ontstaan en is het alsof het verdriet, de angst en depressie letterlijk van me af zijn gevallen. Ik snap er niet zoveel van. Hoeft ook niet. Maar ik weet inmiddels wel dat mijn lijf zoveel meer kan, dan dat ik met mijn verstand kan begrijpen of verklaren. En daar wil ik meer van! En ik zou dan ook zeker iedereen aanraden om deze dag eens mee te maken!”


In deze vlog vertellen we over Groepskracht