Opleidingen

Als woorden als; beweging, vernieuwing, bewustzijn, verbetering, doeltreffendheid, ondersteunen, leiden, coaching en verbinden u aanspreken en u niet graag in kaders denkt maar op zoek bent naar een waardevolle, vernieuwende methodiek dan is een opleiding aan het Touch of Matrix opleidingscentrum iets voor u!

Waarom volg je de opleiding bij Touch of Matrix? 

Onze opleidingen zijn een ideale toevoeging op bestaande methoden maar functioneren ook erg goed als op zichzelf staande behandelmethodiek. Wanneer u meer wilt leren over vertrouwen, overtuiging, acceptatie, beweging en verandering is de opleiding aan het Touch of Matrix opleidingscentrum geschikt voor u. In ons opleidingscentrum leert u uzelf en anderen zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te brengen.

  • Een opleiding is niet gebonden aan een bepaalde theoretische of praktische achtergrond. De opleidingen zijn daarom geschikt voor iedereen.
  • Ieder individu kan zijn/haar eigen talenten kwijt binnen onze opleiding en de methode.
  • Doordat wij niet denken binnen vastgestelde kaders staat de Touch of Matrix methodiek en ons opleidingscentrum altijd open voor beweging, verandering en verbetering.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding en kwaliteit maar vooral ook aan plezier. De methode is vanzelfsprekend ook constant in beweging. 

 

Aankomende opleidingen

Aug 29
Ontmoetingsbijeenkomst
Enschede | 1 avond van 19:30 tot ca. 22:00 uur | Tarief: € 6,00
» meer info
Sep 04
lichaamsbewustzijn
Enschede, Touch of Matrix opleidingscentrum | LBZ 1 | Tarief: € 160,00
» meer info
Sep 15
Basismodule
Enschede | 3 dagen van 10:00 - ca. 17:00 uur | Volgeboekt

» Bekijk alle opleidingen

Maak kennis met Günther

Touch of Matrix is geleidelijk in het leven van Günther gekomen, alsof het zo moest zijn. Dankzij zijn jarenlange praktijkervaring en het beheersen van meerdere methodes ontstond de Touch of Matrix methode. Door zijn praktische ervaring en creativiteit heeft Günther ondervonden dat de meest verbluffende resultaten behaald worden wanneer u het proces gewoon zijn gang laat gaan, met zo min mogelijk inmenging van het verstand. De bevestigende, positieve zinnen als ’het lukt, ‘het werkt’, zijn voor Günther een belangrijk onderdeel van Touch of Matrix. Zo integreert het in uw systeem, want u creëert