Het Boek

Bent u geïnteresseerd in alle ins en outs over de Touch of Matrix methodiek? Of heeft u belang bij een naslagwerk over Touch of Matrix? Dan is hier het boek Touch of Matrix - Bewustzijn in Beweging. Hierin deelt Günther alle details en achtergrond over deze bewustzijnsmethodiek waardoor hij veel kennis voor u beschikbaar maakt!

Bent u nieuwsgierig naar het verhelpen van problemen, angsten, blokkades en andersoortige klachten en obstakels? Bestel dan het boek om tot allerlei nieuwe inzichten te komen. Kom dichter bij uzelf te staan en zorg dat er altijd een bepaalde ontwikkeling of beweging in uw lichaam plaatsvindt. Met het boek kunt u zich verdiepen in de theorie van deze methode op elk gewenst moment. Het boek is geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in de behandelingen en de werking hiervan. Ook is het een prima naslagwerk voor reeds opgeleide therapeuten en mensen die de basismodule voltooid hebben. 

Bestellen

Dit boek is een geüpdatete versie van het eerder verschenen boek over Touch of Matrix. Er is gekozen voor een update en niet voor een tweede druk omdat Touch of Matrix nu eenmaal voortdurend in beweging is. 

Hieronder vindt u de procedure om te betalen en te bestellen.
Het boek kost € 22,50 incl. verzendkosten - indien het adres binnen NL is.
Voor aflevering in het buitenland kunt u een email sturen ivm afwijkende verzendkosten.
Indien u meer dan 1 boek wilt bestellen kunt u ook emailen.

Verzending is ondergebracht bij Rage BV te Groningen.
Het ISBN nummer is: 978-94-90215-07-1
Boekhandels en wederverkopers kunnen bestellen dmv een email aan info@touchofmatrix.nl

Ga nu naar de betaalpagina en vul na afronding nog even onderstaande bestelformulier in. Dank!

NAAR BETAALPAGINA
 

* Verplicht om in te vullen