In het kort

Alle stappen op een rijtje.

Trainer: Günther de Jong

Lesgeld:
895,- ipv 1020,- voor het
therapeut traject.

Opleiding tot Touch of Matrix Therapeut

Veel deelnemers zijn na de basismodule of later, na de vervolgmodules geïnteresseerd in het therapeutschap. Wie zich daartoe aangetrokken voelt volgt daarna een therapeutenmodule en vaardigheidstest. Dit kan u op elk moment in het opleidingstraject beslissen. Mocht u meteen na de basismodule al besluiten om Touch of Matrix therapeut te willen worden, dan hebben we hieronder een aanbieding.  

Therapeut traject

U volgt, na de basismodule, de modules ‘Inspiratie’ en ‘Update’, de tweedaagse therapeutenmodule en u legt een vaardigheidstest af. In dit traject is opgenomen een eenjarige licentie inclusief nascholingsdag. Wanneer u ná de basismodule en vóór het deelnemen aan een vervolgmodule aangeeft dat u dit traject wilt volgen krijgt u maar liefst € 100,- korting op de opleidingskosten.
Later, na een jaar, kan iedere therapeut opgaan voor een zogeheten A-therapeutschap. Daaraan worden meer eisen gesteld tav praktijk, ervaring e.d. en u loopt mee met nader te bepalen opleidingsdagen. Lees hier nog even alle stappen op een rijtje. De factuur voor het gehele traject wordt verstuurd na aanmelding.

Heeft u interesse? Meld u dan snel aan! Bent u al therapeut maar bent u toe aan het A-therapeutschap? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij een aanbod op maat voor u maken.

Meld u hier aanIk ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Nascholingsdag

Iedere Touch of Matrix therapeut neemt 1 keer per jaar deel aan een nascholingsdag.