In het kort

Om de kwaliteit hoog te houden zal de opleiding tot therapeut vanaf 1 januari 2018 veranderen. Daarover informeren we u binnenkort. U kunt zich daarom vanaf heden niet meer voor het bestaande complete traject inschrijven. De nieuwe stappen tot therapeut worden zsm gecommuniceerd.

Alle stappen op een rijtje.

Trainer: Günther de Jong

Lesgeld:
 

Opleiding tot Touch of Matrix Therapeut

Hou de website in de gaten voor de aanpassingen in het traject vanaf 2018.

Veel deelnemers zijn na de basismodule of later, na de vervolgmodules geïnteresseerd in het therapeutschap. Wie zich daartoe aangetrokken voelt volgt daarna een therapeutenmodule en vaardigheidstest. Dit kan u op elk moment in het opleidingstraject beslissen. 

Therapeut traject

Niet meer als traject te boeken vanwege de wijzigingen in de opleiding. Informeer naar de stappen tot Touch of Matrix therapeut.

U volgt, na de basismodule, de modules ‘Inspiratie’ en ‘Update’, de tweedaagse therapeutenmodule en u legt een vaardigheidstest af. In dit traject is opgenomen een eenjarige licentie inclusief nascholingsdag. 
Later, na een jaar, kan iedere therapeut opgaan voor een zogeheten A-therapeutschap. Daaraan worden meer eisen gesteld tav praktijk, ervaring e.d. en u loopt mee met nader te bepalen opleidingsdagen. Lees hier nog even alle stappen op een rijtje. De factuur voor het gehele traject wordt verstuurd na aanmelding.

Heeft u interesse? Meld u dan snel aan! Bent u al therapeut maar bent u toe aan het A-therapeutschap? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij een aanbod op maat voor u maken.

Meld u hier aanIk ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Nascholingsdag

Iedere Touch of Matrix therapeut neemt 1 keer per jaar deel aan een nascholingsdag.