In het kort

Duur: 2 dagen van 10:00 t/m 17:00
Lokatie: Enschede
Lesgeld: 295,-

Trainer: Günther de Jong

Benodigde voorkennis:
3 daagse Basismodule

Module: Inspiratie

In deze module worden u verschillende technieken aangereikt waardoor het mogelijk is andere deuren, dimensies, te openen. Overtuigingskracht en vertrouwen zijn daarbij de sleutelwoorden. Het woord inspiratie zegt het al, wij inspireren u dat te kiezen wat bij u past. Het is een handreiking om een nog betere programmeur te worden. Deze module wordt ervaren als een must na de basismodule. We behandelen de highlights van de basis en vergroten de inhoud van uw Touch of Matrix gereedschapskist.

Tijdens de module Inspiratie leert u onder meer hoe u informatie van andere methodes in kunt zetten bij Touch of Matrix, zoals het op een moderne manier werken op de tijdlijn. Vervolgens is er aandacht voor het werken met ‘generaties’. We laten u verschillende manieren zien om dit toe te passen in een behandeling. Natuurlijk wordt er ook veel geoefend. We laten ook zien hoe verschillende ‘stapmethodes’ onbeperkt inzetbaar zijn op thema’s zoals vertrouwen of op het vinden van uw talent. U leert hoe eenvoudig het is hiermee letterlijk en figuurlijk over de ‘begrenzing’ te stappen en te ervaren dat alles grenzeloos is. Deze module wordt verder gevuld met veel informatie over nog meer bijzondere en inspirerende mogelijkheden.

Meld je hier aanIk ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Stap 2 - Wegwijzers

Feb 08
Stap 2 - Wegwijzers
Enschede, Touch of Matrix opleidingscentrum; | 2 daagse Wegwijzers van 10:00 - 17.00 uur | Tarief: € 525,00
» meer info

» Bekijk alle opleidingen