Touch of Matrix bewustzijnsreis Spanje:

de mooiste reis is een bewuste reis naar binnen!

Wij, Günther en Ria, nemen je samen met de mensen van Innergy for life, tijdens deze reis mee in de wereld van Touch of Matrix.
De reis vindt plaats van donderdag 22 juni tot en met maandag 26 juni 2017. Zie je het al voor je…? Stralend weer, in een prachtige omgeving bijna een week lang met leuke gelijkgestemde mensen om je heen, werken aan het oplossen van blokkades en vergroten van je bewustzijn. Dit alles op een ontspannen manier in een comfortabele en veilige setting. 

Dagelijks staan er yogalessen, meditaties en uiteraard Touch of Matrix op het programma. Daarnaast zijn er massages bij te boeken en er is een bezoek aan een wijngaard georganiseerd. Uiteraard is er genoeg ruimte om te relaxen bij het zwembad, je kunt naar het strand gaan of wandelen in de prachtige omgeving van de Sierra Nevada. Tijdens deze reis zul je ervaren hoe je in beweging komt om je bewustzijn te vergroten en hierdoor in staat bent weer verbinding te leggen met jezelf, je passie en je unieke talenten. Je passie is de richtingaanwijzer van je ziel maar hoe zorg je er nu voor dat je die passie kunt volgen? Hoe kun je vanuit liefde, vertrouwen en overvloed leven en niet vanuit angst... Hoe zou het zijn als je je grootste dromen waar kunt maken? Tijdens deze Touch of Matrix bewustzijnsreis verblijf je bijna een week lang in de Spaanse zon op een prachtige locatie. Deze dagen staan in het teken van verbinding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en het op een eenvoudige manier loslaten van blokkades op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Daarnaast zijn humor, plezier hebben, tijd voor jezelf, heerlijk eten en genieten belangrijke aspecten!
Zoals dat gaat met een ritueel, het markeert een kantelpunt, sluiten we iedere dag af met een moment van bezinning, zo verankeren we het veranderde bewustzijn.

Voor wie is de retraite?

Deze reis is voor iedereen geschikt; voor mensen die al gevorderd zijn in deze methodiek alsmede voor mensen die er nog helemaal niet bekend mee zijn. Je hoeft geen kennis te hebben van Touch of Matrix, meditatie of yoga. Voor met name mensen die nog helemaal geen ervaring hebben is deze retraite dé manier om het in optima forma te beleven. Vanwege de gezellige setting leent deze reis zich voor zowel stellen als individuen. Gun jij jezelf nu eens echt tijd voor jezelf? Snak je ernaar om de dagelijkse patronen los te kunnen laten en ben je toe aan verdieping? Dan is deze reis zeker iets voor jou!

Locatie en programma

We verblijven dit jaar in Castillo de Monda dat op ongeveer een uur afstand van Malaga en 15 minuten van Marbella ligt, het zuiden van Spanje dus. De locatie is gebouwd op de fundamenten van “Al-Mundat”, een Arabisch fort uit de 9e eeuw. Het uitzicht vanaf deze locatie op de top van de heuvel is adembenemend mooi met uitzicht op het Andalusische dorp Monda, helemaal naar Malaga en de Middellandse Zee. Wil je meer over de locatie weten? Kijk dan op www.castillodemonda.com

Tijdens het programma staan er net als vorig jaar weer enkele thema’s centraal zoals verbinding, (zelf)vertrouwen, loslaten en generaties om er maar een paar te noemen. Het maximaal aantal deelnemers is 19.

Kenmerken van Touch of Matrix

Het is een allesomvattende baanbrekende bewustzijnsmethode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt. De theorie is grotendeels gebaseerd op inzichten van Günther en wordt ondersteund door de kwantumfysica, de wetenschap die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Deze reis staat dan ook in het teken van verbinding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en het op een eenvoudige manier loslaten van blokkades op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Daarnaast zijn humor, plezier hebben, tijd voor jezelf, heerlijk eten en genieten belangrijke aspecten! Dit alles in een ontspannen sfeer waar vertrouwen en vrijheid kenmerkend zijn en veel ruimte is voor je eigen proces.

Inbegrepen:

  • 5 dagen ontbijt, donderdag t/m maandag;
  • 5 dagen vegetarische 2 gangen lunch donderdag t/m maandag;
  • 4 dagen vegetarische 3 gangen diner inclusief wijn, donderdag t/m zondag;
  • Onbeperkt water/thee gedurende de gehele retraite;
  • Iedere dag yogales;
  • Iedere dag meditatie;
  • Iedere dag Touch of Matrix groepssessies;
  • dagelijks bewustzijns-ritueel;
  • 4x overnachting op basis van een bezetting van 2 of 3 personen per kamer (1 persoonskamer is helaas niet mogelijk);
  • Transfer van Malaga Airport naar Castillo de Monda en vice versa bij aankomst op donderdag 22 juni en vertrek op maandag 26 juni op de hieronder genoemde tijden.

Kosten & Boeken

De kosten van deze bewustzijnsreis bedragen € 995,00 inclusief BTW en inclusief alle hierboven genoemde activiteiten.

Bijkomende kosten zijn de vluchten van Amsterdam naar Malaga en v.v, deze dien je zelf te boeken. Reken op ongeveer €150,00 voor de retourvlucht ( prijsniveau januari 2017). Wij adviseren je om vlucht HV6115  (22 juni om 6.55 uur) en vlucht HV6224 (26 juni om 20.25 uur) (Transavia) te boeken om gebruik te maken van de door ons aangeboden transfers. Ten slotte adviseren we je om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

De organisatie van deze reis is in handen van Janny Jansen - Innergy for Life

Website: www.innergyforlife.nl
Emailadres: janny@innergyforlife.nl

Na aanmelding zal alle correspondentie via haar gevoerd worden.

Klik hier om het inschrijfformulier inclusief de annuleringsvoorwaarden te downloaden. Uw kunt het dan invullen, opslaan op uw eigen computer en als bijlage toevoegen aan een email aan info@touchofmatrix.nl

Zodra de organisatie dit formulier heeft ontvangen is uw inschrijving definitief en ontvangt u een factuur met de gegevens rondom de betaling.

Ingevuld en ondertekend?
Stuur dan dit formulier per post of bij voorkeur per e-mail naar:
Touch of Matrix, Hulsmaatstraat 54, 7523 WG  Enschede
(+31) 053-4331731
info@touchofmatrix.nl