In het kort

Duur: 
Lokatie: 
Lesgeld: 

Trainer: Günther de Jong of Gastdocent

Benodigde voorkennis: Nee

Specials

Specials zijn, het woord zegt het al, bijzondere evenementen die door Touch of Matrix georganiseerd worden. Zo vindt u hier indien beschikbaar informatie over de jaarlijkse Bewustzijnsreis naar Spanje maar ook Masterclasses die gegeven worden door inspirerende gastdocenten. Onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn onder andere medische kennis, inzicht in het brein, voeding, gedragspatronen enz. Voor de Lichaamsbewustzijns modules is een aparte pagina - klik hier. Indien er bijspijkermiddagen gepland zijn dan staan ze vermeld in de agenda op deze pagina.

Voor de specials en evenementen geldt: aanmelden met onderstaande formulier.

Lichaamsbewustzijn-modules - klik hier.

 

Bjørna Rekers (ravissant.nl) is Touch of Matrix therapeut maar vooral ook een zeer bezielde coach. Zij zal met ons gaan samenwerken op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. In het najaar gaan wij van start met een workshop voor o.a. coaches, vertrouwenspersonen, hr-functionarissen en leidinggevenden. De deelnemers leren hoe ze op een praktische en effectieve wijze een professionele houding aannemen bij het coachen. We zetten Touch of Matrix deze dagen in om snel tot de kern te komen en om blokkades op te lossen.

Günther en Bjørna werken in groepen van maximaal 12 personen. Het gaat om 3 dagen (voor data zie de agenda op deze pagina). De prijs is € 900 (voor ondernemers is dat excl. btw) inclusief intakegesprek, Bjørna's boek 'Mijn coachgereedschap', een persoonlijkheidsanalyse, consumpties en lunches. 

Meld u hier aanIk ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data specials

november 7
Workshop Coaching en Touch of Matrix door Bjørna Rekers
dag 3 geen
november 24
LBZ module 6
skelet, bindweefsel, spieren en gewrichten geen
januari 25/26
workshop Coaching en Touch of Matrix door Bjørna Rekers
dag 1 en 2 geen
maart 15
workshop coaching en Touch of Matrix
dag 3 geen