In het kort

Duur: 
Lokatie: 
Lesgeld: 

Trainer: Günther de Jong of Gastdocent

Benodigde voorkennis: Nee

NIEUW: Lichaam-Bewust-Zijn modules!

Accreditatie wordt aangevraagd.

Günther over de Lichaam-Bewust-Zijn Modules: 'alle kennis zal een programma worden op je harde schijf. Op de momenten waarop je het nodig hebt kun je daar eenvoudig verbinding mee maken. Zo zal het altijd bijdragen aan je behandelingen.' 

Specials

Specials zijn, het woord zegt het al, bijzondere evenementen die door Touch of Matrix georganiseerd worden. Zo vindt u hier bijvoorbeeld de informatie over de Bewustzijnsreis naar Spanje maar ook Masterclasses die gegeven worden door inspirerende gastdocenten. Onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn onder andere medische kennis, inzicht in het brein, voeding, gedragspatronen enz. Op deze pagina ook alle informatie over de Lichaamsbewustzijns modules. Indien er bijspijkermiddagen gepland zijn dan staan ze vermeld in de agenda op deze pagina.

Voor de specials en evenementen (behalve voor de bewustzijnsreis) geldt: aanmelden met onderstaande formulier.

De mooiste reis is de bewuste reis naar binnen.

Ga je mee van 22 tot 26 juni naar Castillo de Monda in Spanje? Lees er hier alles over!

In 2017 start Touch of Matrix met nieuwe modules genaamd Lichaam-Bewust-Zijn Modules (LBZ).  Ze zullen gegeven worden door arts in de natuurgeneeskunde Astrid Vester.

Astrid is sinds 2015 ook Touch of Matrix therapeut en weet al haar medische kennis op een hele inspirerende manier te combineren met bewustzijn. Klik door naar de informatie pagina om alles te lezen over de onderwerpen die aan bod komen. Op deze pagina de agenda en het aanmeldformulier. Iedere LBZ module kost 160 euro (incl btw). Dit is inclusief koffie, thee, lunch, syllabus en cerfiticaat. 

Meld u hier aanIk ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data specials

mei 26
LBZ module 3
luchtwegen, longen en ademhaling geen
juni 22-26
Bewustzijnsreis - Spanje
De mooiste reis is de bewuste reis naar binnen. geen
juli 7
LBZ module 4
zenuwstelsel geen
september 29
LBZ module 5
hormoonstelsel: endocrinologie geen
november 24
LBZ module 6
skelet, bindweefsel, spieren en gewrichten geen