In het kort

Duur: 1 dag van 10:30 t/m 16:30
Lokatie: Enschede
Lesgeld: 95,-

Trainer: Günther de Jong

Benodigde voorkennis: Minimaal de basismodule

Herhalingsdag

Op deze dag bieden we de gelegenheid om alles wat er geleerd is tijdens de driedaagse basismodule nog eens op te frissen. De basismodule wordt namelijk, behalve als wonderlijk, verhelderend en leerzaam, ook regelmatig als overweldigend ervaren. Er ontstaat dan een behoefte aan herhaling. Dat is dus het moment om deel te nemen aan deze herhalingsdag waarop we de highlights uit de basismodule nog eens doornemen. Dit kan extra fijn zijn voordat men doorstroomt naar de vervolgmodules. Juist daarom vindt deze dag altijd plaats voorafgaande aan de module Inspiratie. Deze dag is een aanrader maar niet verplicht voordat je deelneemt aan de module Inspiratie. Tevens is deze dag ook opzichzelfstaand te boeken voor een ieder die de basismodule heeft gedaan en toch de eenvoud van Touch of Matrix misschien wat kwijtgeraakt is. 

Dit schrijft een deelnemer over deze dag: 

‘Herhalingsdag’…wat kon ik er van verwachten? Ik had in februari 2016 de basismodule gevolgd en dacht in eerste instantie, dat is nog niet zo lang geleden, het heeft vast geen toegevoegde waarde. Maar ik vergiste me!

Het was heerlijk om voorafgaand aan de module Inspiratie alles weer even op te poetsen. Je loopt alles nog eens na en er is gelegenheid om vragen te stellen, te oefenen, te kijken en te observeren. Ik merkte dat ik al een eigen manier van doen had ontwikkeld en vond het fijn om ook weer 'o ja-tjes' te krijgen, van 'zo kan het ook' en ‘o ja dat was ik alweer vergeten’. Er was ruimte om ervaringen uit te wisselen. Blij dat ik erbij was! 

De module Inspiratie heeft me weer nieuwe inspiratie (ja echt!) opgeleverd. Nieuwe methodes geleerd. Het was een mooie dag met inzichten, ervaringen voor mezelf en om te doen bij anderen. Blij een TOM-mer te zijn.'

Chantal

Meld u hier aanIk ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Herhalingsdag


» Bekijk alle opleidingen