In het kort

Duur: 3 dagen (2+1) van 9:30 t/m 17:00 
Lokatie: Enschede
Lesgeld: 900

Trainer: Bjørna Rekers en Günther de Jong

Benodigde voorkennis:
Geen

Ester Derking van B-You cosmetics vertelt in deze video over de workshop.

Daan Koole, Touch of Matrix therapeut, over deze module.

Coaching

Bjørna Rekers (ravissant.nl) is Touch of Matrix therapeut maar vooral ook een zeer bezielde coach. Zij zal met ons gaan samenwerken op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels zijn we van start gegaan met een workshop voor o.a. coaches, vertrouwenspersonen, hr-functionarissen en leidinggevenden. De deelnemers leren hoe ze op een praktische en effectieve wijze een professionele houding aannemen bij het coachen. We zetten Touch of Matrix deze dagen in om snel tot de kern te komen en om blokkades op te lossen.

Günther en Bjørna werken in groepen van maximaal 12 personen. Het gaat om 3 dagen (voor data zie de agenda op deze pagina). De prijs is € 950 inclusief btw voor particulieren en € 950 exclusief btw voor bedrijven. Touch of Matrix Therapeuten en therapeuten in opleiding krijgen € 95 korting.

Het geheel inclusief:

  • intakegesprek
  • Bjørna's boek 'Mijn coachgereedschap'
  • een persoonlijkheidsanalyse
  • ondersteuning bij de coachopdracht tussen dag 2 en 3
  • alle consumpties en lunches

FAQ:

Ik ben al vertrouwd met Touch of Matrix, wat leer ik dan met name?
U weet dat iedere behandeling, sessie of consult begint met het bewustmaken van het thema. Tijdens deze workshop krijgt u coaching-vaardigheden aangereikt die u daarbij van dienst kunnen zijn. Want is dat wat uw client als thema aangeeft wel het werkelijke thema? Hoe komt u snel tot de kern? Welke vragen kunt u stellen, wat levert het u op als u bij de intake goed luistert over de keuzes die gemaakt zijn of worden gemaakt? Het komt allemaal aan bod. Maar ook hoe om te gaan met weerstanden en defensief gedrag. Het geven van feedback en wat levert openheid u op zijn onderwerpen die uitgebreid behandeld worden. Ze zijn u niet alleen van dienst bij het coachen van uw client maar geven tevens inzicht in wie u bent, wat u bent en hoe u bent. Uiteindelijk een mooie stap naar meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie.

Ik ben weinig of totaal niet bekend met Touch of Matrix kan ik dan toch meedoen?

Ja. Deze training is zo opgebouwd dat u op een vanzelfsprekende manier meegenomen wordt in de vaardigheden die aan bod komen. We verbinden en ervaren. Er zijn namelijk meer mogelijkheden dan alleen denken om van iets bewust te worden. U kunt letterlijk in de informatie stappen van personen, situaties of thema's. Hoe u dat doet op de Touch of Matrix manier is een onderdeel waarmee u vertrouwd gemaakt wordt. De methode zal ook ingezet worden indien zich bij u eventuele blokkades aandienen. Een win-win situatie voor u en voor degenen die gecoacht wordt. 

Ik ben leidinggevende en zou graag deze training aanbieden binnen ons bedrijf, is dat mogelijk?

Dat kan. Stuurt u ons gerust een email met uw wensen en u krijgt zo spoedig mogelijk een terugkoppeling.

Meld je hier aanIk ga akkoord met de Inschrijf- en Annuleringsvoorwaarden en heb me op de hoogte gesteld van de disclaimer.

Aankomende data Coaching

Jan 25
Coaching
Enschede Touch of Matrix opleidingscentrum | 2 dagen, 3e dag op 15 maart | Tarief: € 900,00
» meer info

» Bekijk alle specials